1 Mart 2013 Cuma

Eggroll'dan Su Böreği

Doğu Asya özellikle Çin mutfağında sıklıkla kullanılan egg roll yufkaları, aynı tortilllalar gibi börek yapımında kullanılan/kullandığım alternatiflerden. Buzlukta uzun zamandır beklettiğim yufkalardan ara ara su böreği yapıyorum.

Tarif buradan , sonuçsa Aslı Böreğin su böreğine eşdeğer bir tad :) Yağ miktarı ayarlanabilir. Ek olarak bir dahaki sefere süt yerine yoğurt kullanmayı düşünüyorum. (ekşi tadları sevenler deneyebilir)

5 yorum:

gly dedi ki...

senin bu pratik boreklerine bitiyorum. bi denemek kismet olmadi ama.
bu da cok guzel gorunuyor. canim cekti simdi.

çeşnici Handan dedi ki...

Ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık afiyetler olsun.

yonca dedi ki...

Hmm..canim cekti simdi, yanindada cay:) ellerine saglik.

seolara dedi ki...

Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
çay makinesi

seolara dedi ki...

Paylaşımlarınız harika ilgiyle takip ediyorum. Başarılar.
http://www.remtamutfak.com - Çay Kazanı - Çay Makinaları - Semaver - Tasarruflu Çay Makinesi - Döner Makinası - Tost Makinesi - Fritöz - ızgara - meyve suyu soğutucusu - portakal sıkma makinesi - Sıcak Çikolata Makinesi - Waffle Makinesi - Portakal Sıkacağı - Çorba Kazanı - Kahve Makinesi - Su - Süt Otomatı - Sosis Makinesi - Krep Makinası

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails