17 Aralık 2008 Çarşamba

Vending Machines

Resim: http://www6.miami.edu/UMH/CDA/UMH_Main/

Diyelim ki dışardasınız aniden kan şekeriniz düştü, kahvaltı yapmadan işe geldiniz, iş yerindesiniz ve öğle yemeği için dışarı çıkmak istemiyorsunuz vaktiniz yok yada şehir dışında bir yerlere gittiniz etrafta yiyecek birsey bulamadınız. Yada başınız ağrıyor yanınınızda ağrı kesici ilacınız yok.

Bu makinalar imdadınıza yetişiyor. Cips, hazır kurabiye, kek, kraker, dondurma, cikolata, gofret, popcorn, sakız, su ve çeşitli içecekler ile soğuk sandöviç hatta pizza ve mac and cheese (peynirli makarna) gibi yemekler ile bazı ilaçlar verdiği hizmetler arasında. Kitap, oyuncak, şemsiye hatta ipod verenleri bile var. :)

Vending makinalar minimum 1 dolar veya bozuk parayla çalışıyor. Okullar, oteller, hastaneler, sinemalar, işyerleri, benzin istasyonları bu vending makinalarının başlıca bulunabildiği yerler. Bazen parayı yutması yada istenilen ürünün sıkışması dışında hayatı büyük ölçüde kolaylaştırmakta. :)

3 yorum:

pelince dedi ki...

Filmlerde görmüşlüğüm vardı hep :)Gerçekten pratik...

Aybike Ceylan dedi ki...

Merhabalar,
Cok tesekkur ederim, guzel yorumlariniz icin. Simdi sayfalarinizda dolasacagim, bir selam vermek istedim. Siz de amerika'dasiniz demek, sevgiler ve guzel bir hafta dilegimle.

ZencefilliÇörek dedi ki...

Pelin, evet ben de buraya gelmeden once filmlerde gorurdum. simdi kullaniyorum arada sirada. :)

Aybike, tesekkurler yorumlarin icin. yine beklerim. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails