24 Mayıs 2010 Pazartesi

Markette Ariel buldum :))


Amerika'da çamaşır yıkama konusunu burada detaylı olarak anlatmıştım. O yazımda da bahsettiğim gibi Amerika'da genel olarak sıvı deterjanlar daha yaygın. Ama dün market alışverişinde buna rastlayınca nedense çocuklar gibi sevindim. Aslında Tr'dayken bu markayı pek kullanmazdım ama burada en tahmin edilmeyen şey bile bazen neşe kaynağı olabiliyor. Ariel'e genellikle ortadoğu yada meksika marketlerinde rastlandığını biliyordum ve işte ilk kez bizim local grocery store'da benim de karşıma çıktı.

4 yorum:

gly dedi ki...

sivi deterjanlara bi turlu elim gitmiyor benim. tide'nin toz deterjanini kullaniyorum. sivilar daha mi iyi?

ZencefilliÇörek dedi ki...

sivilar daha mi iyi bilmiyorum ama ben normalde sivi kullaniyorum ve memmnunum. tide'in kucuk sivi sample'larindan (target'larda $1'lik sepetlerde vs. var)alip deneyebilirsin.

Ozlem dedi ki...

:) Türkiye'de yüzüne bile bakmadığımız şeyler, ne kadar kıymetli oluyor di mi? Ben de aynı durumdayım valla. Bir yerde Türkiye'yi anımsatan bir şey görsem "aa bak bak ne buldum" oluyorum. İyi olmuş bu deterjanı bulmanız.Çamaşır konusunda ben de sıkıntılıyım.İyi bir deterjan arıyorum hala.:(. Yzılarınızı zevkle okuyacağım. Sevgilerle. ozlem

Adsız dedi ki...

sitenizi çok beğendim.içten samimi pelin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails