15 Eylül 2010 Çarşamba

Mürdüm Erikli Tart-Prune Plum tart










Günlük market alışverişim sırasında yazın bitimini ve sonbaharın geldiğini bir kez daha vurgulayacak şekilde mürdüm erikleri karşıma çıktı. Çocukluğuma ait bu tadı çok seven ben bolca aldım tabi ki. Eve gelince bir kısmıyla hemen pratik birşeyler yapmak istedim ve karşıma bu tarif çıktı. Tarif buradan ; aynen uyguladim. Mürdüm eriğinin mayhoş tadını sevenler sevenler bunu da beğenecekler. Artan eriklerle neler yapacağım bakalım :)

3 yorum:

pecete dedi ki...

teşekkür ederim. ellerinize sağlık :)

pelince dedi ki...

Bende bu mayhoşluğu seviyorum ,eline sağlık..

Aybike Ceylan dedi ki...

Eline saglik. Ben de cok severim erikli keki.


Sevgilerimi gonderiyor, guzel bir hafta sonu diliyorum.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails